☁, o rochie şi un ceai...

by - 5/05/2011

Mi-am făcut curaj şi am scos colecţia Burda de pe raft zilele trecute. Am ales un model de rochie de vară, un material pe care-l aveam de ani buni, verde, inspiraţie de primăvară şi pornesc acum la drum, pe ploaia asta de mai, cu dreptul pe acceleraţia maşinii de cusut.


Spor!

You May Also Like

8 commentarii

  1. Spor la cusut! Si la cat mai putine refaceri de cusaturi ;) Asteptam sa vedem rezultatul final

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Alexandra! Da, ştiu cum e, dar atâta timp cât materialul nu se strică, e bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. finally! dupa 2 saptamani un post nou :D tot voiam sa te intreb cand urmeaza sa ne spui continuarea procesului de amenajare, dar mi-era teama sa nu fiu prea nesi.

    si ma bucur foarte mult ca ai pus postul asta pt. ca voiam sa te intreb ce masina ai de cand am comentat la postul cu rochita pt. nepotica :))

    eu acum vreau sa-mi iau o masina si sunt intr-o foarte mare dilema de care sa iau. mai precis am vazut una care pare f. fancy (brother innov-is 30), dar nush daca sa o iau sau nu (am mai avut un brother ls-2125) pentru ca mi-e teama ca o sa ma lase iar repede entuziasmul de cusut.

    so... tu ce masina folosesti? ti-ai cumpara una mai accesorizata? simti nevoia de ceva mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, dap, mi-am făcut un pic de timp, printre bagaje (să vezi ce concidenţă, ne relocam în Antwerp, de fapt, mai urmez eu şi pisicul), înainte de plecare, vreau să documentez toate camerele. Ar mai fi 2 :)

    Cât despre maşina de cusut, păi păi... eu am un Brother PX-300, cam de acum 10 ani! Şi mă împac bine cu ea, are cam 20 de programe de cusut, dintre care eu folosesc cel mai mult cusătura dreaptă, zig-zag-ul pentru surfilat şi butoniera. Restul cusăturilor par a fi decorative, ceea ce eu nu prea folosesc :)

    Da, cred că dacă nu ai gânduri serioase de cusut, e bine să începi cu una simplă, deşi cea aleasă de tine, pare tentantă :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Antwerpen? Geweldig!
    Sper sa ne povestesti cum e viata de locuitor acolo si cine stie... poate o sa facem cunostinta candva :) Daca o sa te vad pe strada, o sa te trag de maneca :D
    Eu am o parere f buna despre Flandra (in special pt. ca in general este mult mai curat decat in Bruxelles :D).

    Am vazut masina ta de cusut si pot spune ca e mult mai avansata decat ce am avut eu. Are mai multe tipuri de cusaturi si poti modifica lungimea cusaturii (la prima vedere).

    Cusaturile decorative cred ca sunt foarte utile cand ai un material simplu (uni) si vrei sa-i dai putina viata, dar nu stiu cat de mult se potrivesc la haine.

    Inca nu m-am hotarat daca sa cad prada sau nu tentatiei. E dificil :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, da, ce tare! Acum o să spun eu, ce bizar :), nici nu am plecat bine în Belgia, că deja am cititori acolo :)

    Mda, eu, sincer, de când am maşina de cusut, nu m-am mai interesat de alta, deşi ştiu că tehnologic au evoluat. Poate într-o zi, o să reevaluez şi eu situaţia, dar până atunci mai am de învăţat, ai văzut teancul Burda? :P

    RăspundețiȘtergere
  7. romanii sunt peste tot! :P

    am observat teancul de Burda, cum as fi putut s-l ratez :D Pozele tale sunt super faine!
    Am si eu un teanc asemanator in dulap :D

    RăspundețiȘtergere
  8. păi să purcedem la treabă atunci :P

    RăspundețiȘtergere