Pui de grădină

by - 5/27/2014

Înainte să vă povestesc despre grădina din balcon de anul acesta, vă arăt mai întâi câteva imagini cu puii de plante și flori ce au început să apară pe ici-colo și ca orice pui, sunt drăgălași așa mici, până prind putere și cresc. Eu încă sunt minunată cum dintr-o sămânță minusculă cresc într-un ritm așa rapid plantele. Bine... și noi, oamenii tot dintr-o ”sămânță” pornim.
Ce incredibilă-i natura asta!


Anul acesta am fost mai dornică de experimentări, așa că pe lângă trandafir, mușcate, floarea-soarelui, maci, roșii, plante aromatice, am mai plantat ridichi, salată, mazăre și rucola, clematite, lavandă, ipomea, caprifoi, nasturtium și niște flori de câmp.

You May Also Like

4 commentarii

  1. Răspunsuri
    1. mulțumesc frumos, Irina! am aruncat un ochi și în grădina ta, foarte frumoasă :)

      Ștergere
  2. Ma bucur mult ca am dat de blogul tau. De cand m-am mutat in Franta, tot ma gandesc la o mica gradina pe balcon... chiar imi doresc sa reusesc;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De prea multe nu ai nevoie, Andreea, un pic de pământ, niște semințe, soare și apă și un pic de timp ca să ai grijă de plante. Eu tot visez la o mare de verdeață pe balconul meu, dar încă nu am reușit, poate la anul. Așa că mult spor și ție! :)

      Ștergere