Hai la o întâlnire de blog

by - 9/24/2013

O actualizare: am auzit de un loc fain de băut un ceai cald şi stat la poveşti... Ceainăria Infinitea din Cotroceni. Rămâne să ne întâlnim acolo vineri, 4 octombrie, în jur de 3-4 după-amiaza. Abia aştept! :)

Bagajele-s încă nefăcute, dar gândul mi-e deja acasă. Am auzit că-i toamnă frumoasă la Bucureşti. Mi-e dor de ea, călduţă, cu lumină strălucitoare de soare şi vânt lin, frunze ce cad de prin copaci şi se aştern în pături pe trotuare. Dar mi-e dor şi de agitaţia oraşului, vâltoarea de oameni, aglomeraţia sufocantă. Ştiu cum e, n-am uitat, chiar şi după atâta timp... Am ceva emoţii, am reuşit să adun şi niscai temeri, dar sper să fie bine. Hai să ne vedem la un ceai, la o vorbă, la o poveste, mi-ar plăcea să vă cunosc şi în realitate, cele (poate şi cei) care-mi răsfoiţi blogul, sper eu, cu plăcere.

Dacă şi vouă v-ar plăcea o întâlnire reală, puteţi să-mi scrieţi într-un comentariu mai jos în ce zi vă puteţi face un ochi în programul poate deja încărcat şi o sugestie de loc de întâlnire. Dacă sunteţi din/în sau dacă aveţi drum prin Bucureşti (deşi multe gânduri frumoase au venit şi din alte colţuri ale lumii) în perioada 26 sep. - 6 oct., daţi-mi un semn. Am creat şi un poll - http://doodle.com/ib3zb4nqpw8zifzk, pentru a ne uşura organizarea.


Recunosc că n-am mai făcut asta, aşa că poate să iasă bine, poate să nu iasă deloc sau cumva o combinaţie, dar asta rămâne de văzut :)

O actualizare: Veronica şi Gia, mulţumesc pentru confirmare şi vă aştept vineri4 octombrie, în jur de 3-4 după-amiaza, într-un loc fain - Ceainăria Infinitea din Cotroceni, să bem un ceai şi să despletim poveşti. :)

You May Also Like

4 commentarii

  1. Daca as fi stat in Bucuresti, mi-ar fi placut tare mult sa te cunosc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie, Anca, cu siguranţă! Dar cred că multe întâlniri vor rămâne tot aici pe blog, aşa că să ne "revedem" cu bine :)

      Ștergere
  2. Imi pare foarte rau ca nu am reusit ieri sa ajung sa ne cunoastem :( gia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok, Gia, deşi mi-ar fi făcut o mare plăcere şi mie. Poate data viitoare o să încerc să găsesc o modalitate mai uşoară de a organiza o întâlnire şi mai din timp. Numai bine!

      Ștergere