Despre


Încă mă gândesc ce poveste să scriu aici, alta decât cea care poate fi "citită" deja dacă răsfoiţi blogul. Şi sper să vă facă plăcere, la fel cum îmi face mie, ştiind că prin lucrurile pe care le pun aici, vă inspir un pic, vă dau un impuls să găsiţi în voi un pic de dorinţă să creaţi, orice, de la o idee, un gând, un zâmbet, până la un obiect, un mic dejun, o casă, o grădină, o familie, o lume mai frumoasă :)

Mai povestesc, dar vizual aici: fotogravika.blogspot.com; o dată pe an, prin martie aşa, mi se face un dor nebun de flori: flowers-as-poetry.tumblr.com; iar pe blovika.wordpress.com veţi citi câteva poveşti mai vechi la pas de călător prin lume.

7 comentarii:

 1. Am dat absolut intamplator de acest blog.
  Imi place atmosfera pe care o inspira, linistea si relaxarea pe care le transmit.

  O zi cu soare, sa ne lumineze si sa ne inveseleasca!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumesc Cristina şi mă bucur mult şi eu pentru întâmplările acestea frumoase :)

  RăspundețiȘtergere
 3. hei si eu am dat de blogul tau tot aiurea .. dar ti-am vazut retata de paste si pot spune ca a iesit genialaa :) ganduri bune !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc mauss! :) dacă ai ales să faci pastele cu sosul de roşii şi mozzarella, acesta e şi preferatul meu, fiind uşor de făcut şi iese bun :)

   Ștergere
 4. Si noi am avut fotoliile astea din ani 70, toate amintirile din casa erau pe linga iele , dupa 25 de ani cind am fost la bunicu in Rominia lea gasit in pod si nu leam luat, crezind ca o se le iau cind o sa mia vin o data dar tatal meu a vindut casa cu toate in ea si leam pierdut inca o data pentru tot deauna :(

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai o pagina de Facebook? :-)

  RăspundețiȘtergere