Bine ați venit și revenit!

by - 5/25/2014

Vă salut cu drag! După o pauză nemotivată am revenit aici pe blog. Au trecut cam două luni de când nu am mai scris, dar mi s-a părut poate cea mai lungă absență de până acum (cu care v-am tot obișnuit de-a lungul vremii...). Nu știu de ce, poate pentru că m-am gândit destul de des la asta. Sau poate pentru că primăvara asta minunată m-a ținut și ne-a ținut ocupați, să profităm pe deplin de ea. Sau copilu', care crește frumos și îmi umple ziua cu atâtea năzdrăvănii, încât uit de toate. Sau mai știu eu ce...


În orice caz, am revenit și sper să mă țin de povești, noi, dar și unele vechi, căci chiar dacă nu am scris, le-am notat bine într-un carnet ca să nu le uit.

Poate observați și o schimbare de ”look” a blogului. Poate și asta a fost un motiv pentru care nu am scris. Vroiam o schimbare, ceva nou, simplu și curat. Am mai ascuns unele elemente, am adus altele noi. Mi-a luat ceva timp să fac asta și să le combin pe toate, dar sper că rezultatul e mai plăcut ochiului și mai ușor de navigat.

Trandafirul din imagine este din grădina din balcon și a făcut anul acesta multe flori ce-mi bucură diminețile. Iar desertul din dreapta este delicios și aromat, rețeta o găsiți aici: www.hellomagazine.com/cuisine/recipes/2013111815712/rosewater-strawberry-cake-healthy-recipe.

Duminică liniștită!

PS: după multe dileme și răzdileme am decis să fac o pagină Facebook a blogului. Nu știu dacă o să avem o relație plăcută, dar iată, www.facebook.com/flyingumbrellasblog, iar după pofta inimii puteți da și ”like” :)

You May Also Like

12 commentarii

  1. Ieeei! Stii ce happy sunt acum? :-D
    E minunat cum ai aranjat totul pe aici, ahhhh, nu am cuvinte! Chiar a meritat asteptarea, sa stii! Mai ales ca ai pus si reteta acelei prajituri! Abia astept sa o incerc si eu, ca prea buna a fost cea facuta de tine. Si omul a pus, dupa ce am plecat in ziua aceea ploioasa de la voi: "vaaai, ce buna a fost prajitura! " :)))
    Pup si duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata minunat, este perfect!

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ai revenit!
    adelaide

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mă bucur că ai revenit, abia aşteptam noi posturi.. şi retete, şi fotografii...şi doza dacă nu zilnică, cel puţin săptămânală de inspiraţie!Catalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Cătălina și bine te-am regăsit!

      Ștergere
  5. Hip hip ura :) Bine ai revenit !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce minunatie ai facut aici, Vica! :D cand am intrat, nu stiam daca e tot blogul tau, ce s o fi intamplat pe aici..dar te am recunoscut in poza din dreapta si m am linistit. Abia astept noile postari, iti spun sincer ca mi ar placea sa postezi din cand in cand tutoriale diy :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos și mă bucur că m-ai regăsit cu bine, Anca! :) Mi-ar plăcea și mie să mai diversific tematica blogului, căci în ultima vreme doar cu de-ale gurii mă ocup, dar cam ce diy-uri ai vrea să vezi pe aici? poate așa mă mai mobilizez :)

      Ștergere