Atelier creativ de iarnă cu flori de hârtie

by - 1/18/2015

Salut și ce mai faceți? După tot belșugul creativ și plin de activități meșteșugărești din decembrie, începutul de an a pornit mai molcom pe aici, de fapt chiar am avut nevoie și căutat o perioadă de hiatus. Un hiatus mai mult în gânduri și idei, căci în rest are grijă un puștiulică să mă golească de și să mă încarce la loc cu energie. Un puștiulică care între timp a făcut 2 anișori - ciupiți-mă de piele că eu încă nu știu cum au trecut așa repede. În timp ce eu mă refugiez cu nostalgie în amintirile de acum două ierni, când era cât un bob mic, firav și micuț în brațele noastre, deja suntem în plin proces de căutare a unei grădinițe pentru el. Dar în timp ce noi o să ne ocupăm de asta, cu vizite și telefoane de dat și detalii de aflat, vă las cu o poveste vizuală și colorată.


Acum o lună, tot într-o duminică, casa s-a umplut de soare și mult entuziasm, căci am organizat primul atelier creativ. Vorba vine atelier, a fost mai mult o întâlnire între niște fete pasionate de frumos și lucruri făcute de mână. Ce-am meșteșugărit? Flori de hârtie, căci iarna și griul de afară nici că-s mai potrivite pentru ele. Baza de inspirație ne-a fost cărtea Paper to Petal, de care am mai povestit aici, sulurile de hârtie fină și colorată, uneltele și accesoriile de lucru, dar și câteva delicioase deserturi pregătite de invitatele mele. Și cum atelierul a fost cu câteva zile înainte de ziua lui Petersen, m-am gândit că un tort, îmbrăcat în marțipan și ornat cu flori de hârtie (și nu cu taste de calculator) ar fi cel mai potrivit. Hai că n-a fost prea mult roz, am pus și o fărâmă de albastru. :)


Povestea atelierului și a acestei speciale după-amiezi de duminică, văzute însă prin ”alți ochi”, a spus-o frumos Andreea aici, delectare ușoară! :)

You May Also Like

0 commentarii