Geanta Copac

by - 2/23/2010

Se pare ca primavara chiar se manifesta serios pe aici :) In curand verdele o sa puna stapanire pe copaci si parcuri si pe ici pe colo cate o pata de culoare data de o floare razleata. Abia astept :)

Cu aceste imagini in gand, ieri si azi am lucrat de zor si cu inspiratie in micul meu atelier imaginar la o noua geanta, care azi sau maine va ajunge la noua destinatie si sper sa fie purtata cu mult drag :)


Imi place sa gasesc inspiratie in natura si in lucrurile frumoase din jurul nostru. Iar verdele ma inspira si mai mult in ultima vreme si cred ca este foarte evident motivul: lipsa acestuia in ultimele luni... Mi-ar placea insa sa fie cat mai mult verde in oras, iar oamenii sa aprecieze asta, apropiindu-se de natura prin gand, prin priviri, prin gesturi.


Initial aveam in gand, un copac simplu, dar apoi i-am adaugat ceva culori, folosind cativa nasturi vechi, colorati, din colectia primita de Craciun de la matusa mea :) Mai jos cateva detalii din procesul de creatie si da, nu am uitat de umbreluta ;)


O dupa-amiaza linistita va doresc!

You May Also Like

4 commentarii

  1. Foarte frumoasa si vesela gentuta creeata de tine:) Te admir foarte tare pentru ca nu renunti la pasiunile tale si sper ca intr-o zi sa pot face si eu lucrul acesta. M-am ascuns in spatele lipsei de timp si m-am mintit ca nu mai are rost... Mi-ai redat speranta ca poate nu e totul pirdut si ca poate la un moment dat voi lasa micile mele bucurii sa-mi mai coloreze zilele.
    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, eu îţi mulţumesc foarte mult pentru aceste cuvinte frumoase pe care mi le-ai scris. Mă bucur enorm de mult să ştiu că creez inspiraţie în jurul meu, dar să ştii că cel mai mult vine din interiorul nostru, iar pasiunile sunt ceva ce nu trebuie lăsate să se piardă sau înlocuite cu alte lucruri. Sigur vei găsi timp şi momentul potrivit să le valorifici :) Ştiu, ele, muzele când să-ţi facă vizite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow... foarte interesanta ideea ta.
    imi place mult!

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere